Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Benfica weigert bod van 12 miljoen op Carlos Vinicius’

Het Portugese Benfica heeft een bod van twaalf miljoen euro afgeslagen van de Braziliaanse club Palmeiras voor Carlos Vinicius. Vinícius staat sinds kort op het verlanglijstje van Palmeiras, dat in de bonkige Braziliaan (27) de perfecte spits ziet en op korte termijn zaken wil doen. Een openingsbod van twaalf miljoen euro, waarvan twee miljoen aan bonussen, is echter op niets uitgelopen, meldt ESPN Brasil.

Benfica verwacht een nieuw en hoger bod van Palmeiras, ook omdat de Portugese topclub drie jaar geleden nog zeventien miljoen euro voor Vinícius betaalden aan Napoli. Achter de schermen wordt de transferpoging van Palmeiras als ‘complex’ betiteld. PSV huurt de spits tot medio 2023 van Benfica en weigert naar verluidt het contract zomaar op te zeggen.

De verwachting is dat Palmeiras in de zomer een nieuw offensief gaat doen voor Vinícius. De Braziliaan had afgelopen zondag nog een basisplaats in de thuiswedstrijd van PSV tegen RKC Waalwijk (2-0). Hij staat op zes goals in de Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *