Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax vraagt slechts 35 miljoen euro voor Antony’

In het buitenland denkt men Ajax-lieveling Antony voor een relatief laag bedrag te kunnen oppikken. Zo zou de vleugelflitser in de belangstelling staan van o.a Juventus, Bayern Munchen en Paris Saint-Germain. Hier maakt het medium Calciomercato melding van. Ajax zou ‘slechts’ 35 miljoen euro verlangen voor zijn rechtsvoor.

Dat is een bedrag dat steeds maar weer terugkomt (en het is de huidige marktwaarde van Antony), maar het lijkt sterk dat men in Amsterdam genoegen neemt met een dergelijke geldsom. De hoofdrolspeler in dit verhaal heeft immers meermaals geïmponeerd in de Champions League én krijgt steeds meer speelminuten bij De Goddelijke Kanaries. Bovendien is er ook helemaal geen noodzaak om hem te verkopen, gezien zijn contract tot medio 2025.

Antony zelf vertelde onlangs over zijn toekomst: “Ajax is de plek waar ik me gelukkig voel. Maar natuurlijk denk ik weleens na over de vervolgstap die ooit zal komen. De Engelse en Spaanse competitie vind ik prachtig. Als de tijd rijp is, hoop ik daar te mogen spelen. Wanneer precies? Dat weet alleen God.” Manchester United is een andere veelgenoemde bestemming, mede omdat The Red Devils de nieuwe werkgever lijken te worden van oefenmeester Erik ten Hag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *