Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Theo Janssen: ‘Buiten de zestien heeft Ajax gewoon een man minder’

Ajax won dit weekend met 1-3 van FC Groningen maar analist Theo Janssen is niet tevreden over het vertoonde spel van de Amsterdammers. Vooral het optreden van Sebastien Haller kon hem niet bekoren.

“Het is lullig om iedere keer over Haller te beginnen, maar je kunt er niet omheen als je hem ziet voetballen”, zegt Janssen bij Studio Voetbal. “Ajax wil combineren, dan komt Haller aan de bal en dan weet je één ding zeker: als hij niet op doel kan schieten, dan schiet hij hem naar de verkeerde kleur. Haller is in de zestien een goede spits, maar buiten de zestien doet hij niet mee en heb je gewoon een man minder.”

De voormalig middenvelder vond Ajax sowieso ‘heel slecht’. “FC Groningen speelde prima en zette hoog druk op Ajax. Je zag Onana twijfelen, waar hij normaal gesproken voetbalt en de zijkant aanspeelt. FC Groningen speelde op het middenveld de hele tijd met vier man tegen drie van Ajax. De centralen konden niet doordekken, omdat ze één-op-één stonden.”

“Eigenlijk heeft Ajax gewoon geluk gehad”, concludeert de oud-middenvelder, die ook naar de Amsterdamse doelpunten wijst. “Ze komen op 1-1 uit een ingooi, waarbij FC Groningen staat te slapen. Tadic doet het wel slim. Hij gebruikt zijn lichaam goed, gooit de bal erin en Klaassen staat uit het niets vrij in de zestien. Net voor rust maken ze uit een penalty de 1-2. Maar het was echt heel matig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *