Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Lionel Messi staat voor transfer naar Newell’s Old Boys’

Het zou zomaar kunnen dat Lionel Messi deze zomer weer een transfer zal gaan maken. Volgens het Spaanse medium AS is er namelijk sprake van een terugkeer naar zijn oude club Newell’s Old Boys. Hij werd al op jonge leeftijd supporter van de Argentijnse club.

Als jeugdspeler verdiende hij daar een transfer naar FC Barcelona, waar hij uitgroeide tot een van de beste spelers aller tijden. Ooit beloofde de Argentijn de Catalanen alleen te zullen verruilen voor zijn jeugdliefde, maar zoals bekend trok hij vorig jaar zomer transfervrij naar Paris Saint-Germain.

In de Franse hoofdstad wist Messi zich vooralsnog niet te settelen. Hij werd onlangs zelfs uitgefloten door de aanhang van PSG, dat hem de uitschakeling in de Champions League nadrukkelijk aanwreef. Na de eerdere uitschakeling resteert alleen nog de Franse titel (een formaliteit gezien de riante voorsprong) en dat is voor de kritische Parijzenaars niet voldoende.

De Ballon d’Or winnaar zou na dit seizoen om die reden de deur achter zich dicht kunnen trekken. Een terugkeer naar Barcelona lijkt om financiële redenen niet haalbaar, al zal die club vermoedelijk zeker een poging wagen. Maar volgens AS is ook een hereniging met Newell’s Old Boys een mogelijkheid voor Messi. De optie zou reeds zijn voorgelegd binnen de Argentijnse club, zo luidt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *