Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Jongen met lichaam van god’ bij Ajax: ‘Erg aanwezig en belangrijk’

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez is erg positief over Ajax-speler Brian Brobbey. De 20-jarige aanvaller is sinds zijn terugkeer in Amsterdam erg belangrijk gebleken voor de ploeg.

Hij speelde door een knieblessure pas 151 competitieminuten voor Ajax, maar was al wel goed voor drie goals en een assist. Perez geniet van ‘elke minuut’ die de van RB Leipzig gehuurde aanvaller heeft gespeeld sinds zijn terugkeer.

“Het is bijzonder: Brobbey speelde zelden tot nooit bij Leipzig, maar is wel een betere speler geworden”, reageert Perez in het ESPN-programma Dit Was Het Weekend. “Hij is balvast, gaat de duels aan en gaf een heel goede assist bij de 1-3 (van Steven Berghuis, red.). In de eerste wedstrijden die hij speelde, was hij zo belangrijk voor Ajax.”

Ook het ‘gedrag’ van Brobbey bevalt Perez. “Hij gaat nergens op in. Als hij gebeukt wordt, gaat hij gewoon door… Ik weet niet of hij professionaliteit heeft geleerd bij Leipzig, geen idee. Maar iéts heeft hij wel geleerd. Ik vind hem erg aanwezig en belangrijk bij Ajax.”

“Dit is een jongen met het lichaam van een god. Als hij daar nederigheid aan toevoegt en hard wil werken, is dat een goede ontwikkeling”, aldus Perez, die bijval krijgt van Mario Been. “Brobbey heeft de kwaliteiten die Sébastien Haller niet heeft. Als er ruimte komt, heb je aan hem veel meer dan aan Haller.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *