Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Cody Gakpo: ‘Het was frustrerend vanaf de bank’

PSV speelde gisteren op bezoek bij FC Twente met 3-3 gelijk. Al na 25 minuten stonden de Eindhovenaren op een 3-0 achterstand. En Cosy Gakpo moest dit allemaal zien vanaf de reservebank.

Tegenover ESPN laat de aanvaller weten niet blij te zijn met het eerste halfuur van zijn ploeg. “Het was frustrerend om vanaf de bank toe te kijken. We krijgen drie tegengoals binnen het halfuur en dat is niet goed. Dat mag niet gebeuren. Dan zitten we met zijn allen met frustratie te kijken op de bank, maar de spelers in het veld natuurlijk ook. Ik stond er niet in dus ik weet ook niet echt wat er gebeurde. Zulke momenten komen wel voor, maar het mag niet.”

“We waren niet goed in de duels en verloren bijna iedere tweede bal. Dat moeten we gaan analyseren en kijken wat er precies misging. Dat kan ik nu ook niet zeggen.” Toch keerde PSV de ruime achterstand nog knap om in een 3-3. “Als je het zo zegt, dan hebben we het best prima gedaan, maar we willen in de titelrace blijven en dat moeten we niet zo doen. Dan moet je deze wedstrijd winnen om aan te haken bij Ajax. We wisten dat ze hadden gewonnen dus dan moeten wij dat ook doen, maar dat hebben we nagelaten.”

PSV had de snelle achterstand grotendeels te danken aan een minder optreden van doelman Joël Drommel. “Het is een teamsport en iedereen maakt fouten. Dat moet je accepteren als team. We moeten hem gewoon steunen als hij een fout maakt. Daarop moeten we beter reageren als team en deze wedstrijd gewoon winnen. Ik denk dat we de drie competities apart moeten bekijken, donderdag is weer een andere wedstrijd en ook de bekerfinale is een wedstrijd op zich.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *