Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Ontketende Memphis: ‘Jacht op Robin van Persie is geopend

Memphis Depay was gisteren de grote man bij Oranje dat met 6-1 wist te winnen van Turkije. De aanvaller was goed voor een hattrick. De 27-jarige aanvaller is al jaren van onschatbare waarde bij het Nederlands elftal. Dat wordt onderstreept bij een blik op de krankzinnige cijfers van de aanvalsleider.

Memphis verhoogde zijn doelpuntentotaal dinsdagavond naar 33: daarmee kwam hij op gelijke hoogte met legendes Abe Lenstra en Johan Cruijff. Dankzij zijn eerste goal kwam hij al vroeg in de wedstrijd op gelijke hoogte met Wesley Sneijder. De jacht op all-time topscorer Robin van Persie is in ieder geval geopend: de voormalig topspits schoot in 102 interlands namens het Nederlands elftal liefst vijftig keer raak. Memphis heeft nog negen treffers nodig om naast Klaas-Jan Huntelaar (42) te komen.

De laatste duels namens Oranje is Memphis in bloedvorm. Zo was hij in de afgelopen veertien interlands goed voor veertien treffers en zes assists. Zijn laatste 45 interlands verzorgde hij een groot deel van zijn doelpuntentotaal. Met dertig goals en 21 voorbereide treffers is de aanvaller van FC Barcelona de man die Oranje bij de hand neemt.

Als hij in de volgende interlandbreak (in oktober) minimaal eenmaal tot scoren komt, schrijft hij bovendien een fraai record op zijn naam. De aanvaller was nu al twaalf keer trefzeker in 2021. Alleen Patrick Kluivert mocht in 2000 zo vaak juichen als de hattrickheld van Oranje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *