Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Marc Overmars: ‘heel weinig interesse’: ‘Alleen huren, heeft Ajax niks aan’

Ajax had deze zomer graag afscheid genomen van David Neres maar de aanvaller speelt nog steeds in Amsterdam. “Het was een goed moment voor een nieuwe omgeving”, zegt Overmars tegen Ajax TV over Neres.

“We vonden allemaal dat een transfer goed zou zijn. Het is teleurstellend dat het niet gelukt is.” Met Mohamed Daramy trok hij de opvolger van Neres al aan. “Op een gegeven gaat Ajax ook door met nieuwe talenten. Daramy is een speler die we ook weer moeten ontwikkelen. Eigenlijk had de cyclus afgerond moeten worden, maar dat is niet gebeurd.”

Neres werd in de slotweek van de transferperiode gelinkt aan Olympique Lyon en Leicester City, maar het bleef uiteindelijk angstvallig stil. Overmars: “Of er weinig interesse was? Ja, heel veel clubs wilden alleen huren. Daar heeft Ajax niks aan. Wij willen ook wel goede spelers huren, maar zo werkt het niet. Daar schieten we niks mee op, dus we hebben het continu afgehouden.”

Overmars baalt van de situatie-Neres, ook door de miljoenen die Ajax misloopt. “In al die jaren heb je wat opgebouwd, maar dat zie je verdwijnen. Dat doet pijn. Dit is geen klaagverhaal, en we staan er in principe best redelijk voor, maar we hebben iets opgebouwd om gas te kunnen geven. Dat is nu voor een deel weg. Ik hoop dat het hele gedoe (corona, red.) snel is afgelopen en alles weer normaal wordt, want je kunt de wereld niet nog veel langer zo dichthouden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *