Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Jens Toornstra: ‘Ajax en PSV hebben een betere selectie’

Jens Toornstra vindt dat Ajax en PSV een betere selectie hebben dan Feyenoord. Maar volgens hem betekend dit niet automatisch dat één van de twee grootmachten kampioen gaat worden. Volgens Toornstra geven niet de individuele kwaliteiten, maar het collectief de doorslag.

Feyenoord is het seizoen vrij aardig gestart. De Rotterdammers plaatsten zich op overtuigende wijze voor de groepsfase van de Conference League en veroverden in de competitie zes punten in drie wedstrijden. “Ajax en PSV hebben een betere selectie, maar wij hadden toen (in 2017, toen Feyenoord na achttien jaar wachten landskampioen werd, red.) ook niet de beste selectie. Het collectief wint het altijd. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen”, vertelt Bijlow bij RTV Rijnmond.

Feyenoord veroverde in het seizoen 2016/17 de landstitel. De Rotterdammers werden op de laatste speeldag kampioen door Heracles Almelo met 3-1 te verslaan, een wedstrijd die Toornstra niet snel zal vergeten. “Het mooiste moment van mijn leven op sportgebied”, blikt hij terug. “Ik hoop dat het ooit overtroffen wordt, hopelijk dit jaar al gelijk.”

Dat Feyenoord op de goede weg zit, blijkt uit het feit dat drie Feyenoorders deel uitmaken van de huidige Oranje-selectie. Justin Bijlow mag zich op dit moment zelfs de eerste doelman van het Nederlands elftal noemen. “Ik heb gisteren nog tegen iemand gezegd dat Justin de komende tien jaar de keeper van Oranje is als hij dit vasthoudt. Je ziet dat hij gegroeid is. Spiermassa erbij, hartstikke atletisch. Er staat echt iemand. Ook tegen Turkije had hij weer een paar mooie reddingen. Er ligt een mooie carrière in het verschiet voor hem”, is Toornstra complimenteus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *