Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Dusan Tadic gekozen tot beste speler van het afgelopen seizoen

Dusan Tadic heeft een prijs in de wacht gesleept. Hij is namelijk verkozen als beste speler van de Eredivisie van het afgelopen seizoen. De achttien Eredivisie-aanvoerders hadden de keuze uit vier genomineerden.

Op basis van statistieken en verschillende criteria kwamen daar Tadic, ploeggenoot Davy Klaassen, Steven Berghuis (toen Feyenoord, nu Ajax) en topscorer Giorgos Giakoumakis (toen VVV-Venlo, nu Celtic) uitrollen. De Ajax-aanvaller, die veertien goals en zeventien assists gaf, kwam als winnaar uit de strijd.

In Amsterdam kreeg Tadic de award uit handen van presentator Jan-Joost van Gangelen. De eerste vraag was waarom hij zo’n goede match is met Ajax. “Ajax was altijd mijn droomclub en alles van de club is mooi. Ik denk dat het een geweldige club is en ik ben er heel trots om er te spelen”, antwoordt de 32-jarige aanvaller. “In mijn jeugd kon ik al verschillende shirtjes kopen. Je had de keuze uit Ajax, AC Milan, FC Barcelona, Bayern München en Real Madrid. Ik koos die van Ajax. Een geweldige club, mooie historie, heel veel legendes en de filosofie. Johan Cruijff, Marco van Basten, Frank Rijkaard, teveel spelers om op te noemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *