Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Is investeren in cryptocurreny hetzelfde als gokken?

Cryptocurreny vergelijken met gokken dat gaat niet op. Want roulette en gokkasten zijn allebei vrij willekeurig. Als je echt gaat kiezen om te investeren in crypto (en je doet dat op een goede manier) dan is het niet alleen willekeur wat uiteindelijk uw keuze beïnvloed.

U kunt het investeren in cryptovaluta echter wel vergelijken met spelen poker. Net als in Texas hold ‘em poker, waar we er nooit echt zeker van kunt zijn dat een goede hand (schoppenaas en hartenaas) je uiteindelijk zal doen winnen, kunnen er nooit echt zeker van zijn dat een investering in een zeer veelbelovend en vindingrijk crypto project een goede investering zal zijn. Te veel externe factoren spelen een belangrijke rol.

Bij cryptovaluta investeringen kan de voortgang van de ontwikkeling, de financiering, de regelgeving, de acties van de autoriteiten en nog veel meer het eindresultaat beïnvloeden. Het is dus niet zo dat we ineens geld ergens in stoppen we gelijk een ja of een nee krijgen. Zoals we bijvoorbeeld bij WAVES recentelijk zagen kan er ineens een gigantische influx zijn waar maar de valuta maar liefst 50 procent in waarde stijgt, maar uiteindelijk eindigen we net boven de 5 procent op de dag. Als we op die manier goed investeren dan zit daar veel geld achter.

U kunt echter wel bepaalde beslissingen nemen op basis van ervaring en vaardigheid. In crypto kunt u een whitepaper, technische road map en nog meer lezen om goed te analyseren of het ICO-project al dan niet succesvol is of gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *