Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Voetballers die gepakt zijn vanwege wedden op voetbalwedstrijden

De Argentijnse verdediger Martin Demichelis heeft een mooie loopbaan achter de rug waarin hij o.a speelde voor Bayern Munchen en Manchester City. Hij haalde de nodige titels binnen maar kreeg ook een aanklacht aan zijn broek vanwege het breken van de regels over het gokken van de voetbalbond.

Uiteindelijk kwam men erachter dat hij eerder dat jaar op in totaal 29 voetbalwedstrijden had gegokt. Omdat het echter om wedstrijden ging die Demichelis niet heeft kunnen beïnvloeden, kwam de oud-Manchester City man er licht vanaf. Al met al kreeg Demichelis een boete van € 22.058 en een preek over zijn toekomstige gedrag – niets meer dan een standje voor iemand die elke week € 18.000 binnen haalde.

Dan is er ook de Engelse doelpuntenmaker Cameron Jerome. Hij heeft genoeg doelpunten gemaakt voor Cardiff City, Birmingham City en Norwich City gedurende zijn tijd in de tweede rang.

Zijn tijd bij Stoke was wat dof. Ondanks een aantal prachtige doelpunten op lange afstand, heeft Jerome de kranten niet zo vaak gehaald bij de Premier League club. Totdat hij aangeklaagd werd voor het breken van de gokregels van de voetbalbond.

De 26-jarige spits gaf toe dat hij op evenementen had gegokt waar zijn team bij betrokken was. Hij had echter niet gegokt op wedstrijden van zijn eigen team of op wedstrijden waarvan hij de uitkomst had kunnen beïnvloeden. Hierdoor heeft hij een verbanning voorkomen, maar wel kreeg hij een dikke boete van € 50.000 en een ‘zware’ waarschuwing over zijn toekomstige gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *